<

KELEBIHAN ANDA MENGGUNAKAN UBAT INI

CARA PEMBELIAN & PEMBAYARAN

Assalamualaikum wbt. Terima kasih kerana sudi membeli. Di sini, anda boleh membuat pembelian pada bila-bila masa sahaja melalui 3 medium pembayaran iaitu Maybank, CIMB, ataupun Cash On Delivery.

Ubat resdung yang anda beli ini akan dihantarkan ke alamat anda menggunakan medium penghantaran, Poslaju Malaysia dan tracking kod akan turut diberikan untuk membolehkan anda mengesan status kiriman di http://www.poslaju.com.my .

Harga ubat ini adalah RM35.00 sebotol bagi semenanjung Malaysia. Dan harga untuk Sabah dan Sarawak adalah RM40.00 sebotol.

Bayaran boleh dilakukan melalui Mesin Deposit ATM, Kaunter Bank dam Perbankan Internet. Kemudian sila Mesej (sms) nombor transfer(No Transaksi)/masa dan tarikh bank in/bank maybank atau CIMB bersama maklumat berikut:

Nama Penuh:
Alamat:
No tel:
Bilangan produk:
Jumlah bayaran:

Selepas membuat pembayaran, anda bolehlah menghantar maklumat-maklumat seperti di atas ini. Pengeposan ubat ini akan dilakukan pada pukul 5:30 petang, setiap(hari bekerja) kecuali hari jumaat dan sabtu dan hari-hari cuti kelepasan am. Bagi pelanggan yang tidak berkesempatan untuk membuat pembayaran di waktu pagi atau tengah hari, pembayaran paling lewat boleh dibuat pada pukul 5 petang, selepas waktu asar.
 
Free counter and web stats